Quicken - specialisten in samenwerken1

 

De adviseurs van Quicken: beta’s van de samenwerking

Onze adviseurs zijn academisch geschoolde professionals die zich kenmerken door:

  • een (technisch) bedrijfskundige achtergrond
  • gedegen inhoudelijke kennis van samenwerken in een  professionele werkomgeving
  • goede projectmanagementvaardigheden
  • beta’s van softskills, altijd resultaatgericht
  • minimaal 10 jaar ervaring op boardroomniveau in groot mkb en groot NL-bedrijfsleven
  • combineren ervaring in bedrijfsleven met ervaring in coaching van (top) sport teams

De adviseurs van Quicken zijn aangesloten bij de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs.

ir. Sven Laudy
senior adviseur

sven foto 2Sven is bedrijfskundige met een specialisme in groepsdynamica en teamontwikkeling. Sven is sinds 2001 werkzaam voor Quicken Organisatie Adviseurs en sindsdien heeft hij zich volledig toegelegd op het verbeteren van teams en samenwerking binnen organisaties. Als adviseur ondersteunt hij bedrijven in het vinden en implementeren van alternatieven voor klassieke organisatiestructuren. Als onderzoeker houdt hij zich bezig met het vinden van de succesfactoren van geslaagde teams. Als interim-manager begeleidt hij bedrijven en teams bij het verbeteren van hun samenwerking.

De afgelopen jaren heeft hij diverse organisatie-ontwikkelingstrajecten begeleid, procesbegeleiders getraind aan universiteiten en organisaties en sportbonden ondersteund bij het werken in teams. Sven heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente.

U kunt Sven mailen op sven@quickenadvies.nl

 

Margot van der Meulen, MSc.
adviseur

Website foto - MargotMargot is afgestudeerd Antropoloog met een Master of Science in Human Resource Development/Onderwijskunde. Vanuit haar interesse in andere culturen heeft ze na haar bachelor aan de Universiteit Leiden de keuze gemaakt zich verder te verdiepen in bedrijfsantropologie, om vanuit een antropologische invalshoek organisaties te observeren, analyseren en vanuit de verschillende perspectieven binnen een organisatie (contrasterende) patronen te ontdekken om tot duurzame organisatieverandering te komen. Margot voert momenteel projecten uit in het onderwijsadvies waarbij zij universiteiten ondersteunt bij het uitvoeren van onderzoeksvisitaties.

De afgelopen jaren heeft Margot naast haar bachelor- en masteractiviteiten zichzelf ingezet als voorzitter bij een studievereniging, verschillende commissies geleid, ervaring opgedaan in de corporate wereld in recruitment en als productspecialist en een bacheloropleiding lifecoaching afgerond.

U kunt Margot mailen op margot@quickenadvies.nl


 

Banner